Merken

LIVING PROOF

Living Proof is een uit Amerika afkomstig haircare merk dat 10 jaar geleden zijn doorbraak vond en nu al meer dan 90 awards heeft gewonnen.

Living Proof is gecreëerd met een simpele ambitie: een oplossing vinden voor de meest voorkomende haarproblemen zoals frizz, beschadigd, fijn en futloos haar. De beste internationale hairstylisten zijn verbonden aan Living Proof: Chris McMillan, Ward Stegerhoek en Michael Shaun Corby. Zij werken nauw samen met een gespecialiseerd team van biotechnische wetenschappers van het MIT in Cambridge, waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld en gepatenteerd die het gedrag van het haar volledig kunnen veranderen. Met als resultaat; haarproducten die hun beloften echt nakomen.

De producten  van Living Proof zijn parabeen-, sulfaat-, PHD- en siliconenvrij. Er zit geen alcohol in de producten waardoor het haar minder snel uitdroogt. De producten van Living Proof zijn niet op dieren getest. 

Z.ONE MILKSHAKE

Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat. Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar.

Maar dat is niet alles. We streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren. Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

De producten van milkshake bevatten de beste ingrediënten uit de natuur om voor elk haartype de ideale oplossing te bieden. Met natuurlijke ingrediënten, zoals melk- en yoghurtproteïnen en fruitextracten om de natuurlijke schoonheid aan het haar te vergroten zowel op het gebied van verzorging als styling. De producten van Milkshake zijn niet op dieren getest.UNITE

De verzorgingslijn van Unite geeft een geweldige verzorging zonder het haar slap of 'zwaar' te maken. UNITE is een topproduct uit Amerika en zeer geliefd onder topstylisten en beroemdheden. Unite is 1 van de meest exclusieve merken uit Amerika.

Unite staat voor kwaliteit en professionaliteit en is al jaren een begrip bij internationale celebrities als Eva Longoria en Heidi Klum. De combinatie van Europese creativiteit met Amerikaanse inventiviteit vormt een productlijn van meer dan 25 verschillen soorten. Voordat Unite een haarproduct op de markt brengt, wordt deze uitvoerig getest en gekeurd. De producten van Unite zijn niet op dieren getest, hebben geen overheersende geur en zijn niet vet.

Met de feedback dat Unite krijgt van diverse salons over de hele wereld, worden producten ontwikkeld die aansluiten op de wensen en behoeften van de consument.

 

BRAZILIAN BOND BUILDER

Brazilian Bond Builer is een uniek product dat haar, tijdens het kleurproces, in slechts 1 stap beschermt tegen haarbreuk en haarschade.

Waarom je als professional niet zonder b3 kunt? Omdat je tijdens chemische behandelingen het haar altijd beschadigt. Beschadiging vindt vrijwel altijd plaats in de interne structuur van het haar, tijdens deze chemische behandelingen, waardoor de zwavelbruggen verzwakken of zelfs kunnen breken.

B3 beschermt de zwavelbruggen en herstelt deze zo belangrijke bruggen zodat haarschade en haarbreuk worden voorkomen. Daarnaast is Brazilian Bond Builder compatibel met elke haarkleuring.

 

 

 

 

 

 

Contact

Meneer de Groot
Stokviswater 13
3011 DH Rotterdam

0102367758
Milkshake Reconstruction System

Milkshake Reconstruction System

Geplaatst op: 2020-04-21

Het innovatieve Milkshake Reconstruction System hersteld de essentiële componenten van het haar en bereikt hierdoor zijn maximale potentie.

Lees meer Meer nieuws
U kunt nu ook de producten van Milkshake direct online bestellen!

U kunt nu ook de producten van Milkshake direct online bestellen!

Geplaatst op: 2020-04-21

U kunt voortaan ook online via Instagram, Facebook of via de website van Meneer de Groot uw thuisproducten bestellen.

Lees meer Meer nieuws
 • Onze klanten gaven ons het hoogste cijfer in Zuid Holland in de categorie Kapsel.

  Barberbooking
 • Klanten gaven ons 9.6 in 2017

  Barberbooking
 • Klanten gaven ons 9.6 in 2018

  Barberbooking
 • Dé kapper van Rotterdam.

  wiewathaar.nl
 • Mark is een vakman wat techniek betreft, maar ook nog iemand die heel goed naar je wensen luistert.

  wiewathaar.nl
 • Onze klanten gaven ons in 2017 het hoogste cijfer in Zuid Holland in de categorie Overall; 9.6.

  Barberbooking
 • Super blij

  Facebook
 • Onze klanten gaven ons een 9.7 in 2020!

  Barberbooking
Barberbooking Barberbooking Barberbooking
Barberbooking Facebook Barberbooking