Bronvermelding; foto's salon via Treatwell.nl

© 2013 by Mark de Groot

Meneer de Groot kenmerkt zich door een professionele opzet op een gezellige locatie, waar bezoeker en kapper centraal staan. Door de jarenlange werkervaring in diverse kapsalons kunnen wij je altijd voorzien van een vakkundig en persoonlijk advies. In onze salon kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals knippen, kleuren en opsteken. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste haar- en mode trends en kunnen wij je adviseren over diverse productbehandelingen. Meneer de Groot bevindt zich in de Venetië Passage aan het Stokviswater in Rotterdam centrum.

Mark de Groot

specialiteit: balayage/ heren/ dames/ coupes knippen​

 

Mark de Groot is vanaf 2002 actief in het kappersvak. Na een jaar Kunstacademie en 4 jaar heao ( CO) heeft Mark besloten om op 24 jarige leeftijd het roer om te gooien en het kappersvak in te gaan.

 

Na 2 jaar de Nederlandse Kappersacademie te hebben gedaan heeft Mark 1 jaar gewerkt bij Wout Rombout in Capelle aan den IJssel.

 

Daarna heeft Mark 1 jaar gewerkt bij kapsalon Pico in Ridderkerk. Vervolgens heeft Mark bij Sjenkels en Sjenkels in Rotterdam en Delft gewerkt (1 jaar) en bij Blond non Blond in Rotterdam (2,5 jaar).

 

Sinds februari 2009 is Mark werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer bij Hair and the City in Rotterdam. Vanaf september 2013 is Mark eigenaar van kapsalon Meneer de Groot.

© 2013 by Mark de Groot