Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Meneer de Groot gevestigd aan de Stokviswater 13, 3011 DH in Rotterdam. KvK-inschrijfnummer 24452922 met BTW-nummer . Voor vragen of contact kun je mailen met info@meneerdegroot.com.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Meneer de Groot samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@meneerdegroot.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Contact

Meneer de Groot
Stokviswater 13
3011 DH Rotterdam

0102367758
Milkshake Reconstruction System

Milkshake Reconstruction System

Geplaatst op: 2020-04-21

Het innovatieve Milkshake Reconstruction System hersteld de essentiële componenten van het haar en bereikt hierdoor zijn maximale potentie.

Lees meer Meer nieuws
U kunt nu ook de producten van Milkshake direct online bestellen!

U kunt nu ook de producten van Milkshake direct online bestellen!

Geplaatst op: 2020-04-21

U kunt voortaan ook online via Instagram, Facebook of via de website van Meneer de Groot uw thuisproducten bestellen.

Lees meer Meer nieuws
  • Onze klanten gaven ons het hoogste cijfer in Zuid Holland in de categorie Kapsel.

    Barberbooking
  • Klanten gaven ons 9.6 in 2017

    Barberbooking
  • Klanten gaven ons 9.6 in 2018

    Barberbooking
  • Dé kapper van Rotterdam.

    wiewathaar.nl
  • Mark is een vakman wat techniek betreft, maar ook nog iemand die heel goed naar je wensen luistert.

    wiewathaar.nl
  • Onze klanten gaven ons in 2017 het hoogste cijfer in Zuid Holland in de categorie Overall; 9.6.

    Barberbooking
  • Super blij

    Facebook
Barberbooking Barberbooking Barberbooking
Barberbooking Facebook